borg

Ne feledd bárki kerülhet bajba!Olvasd el ezt a történetet és oszd is meg!

Kedves Mindenki!
Ő itt, György. A ma este folyamán a nyíregyházi Burger Kingben volt szerencsém vele találkozni. Már akkor is észrevettem, amikor belépett az ajtón, de túl nagy jelentőséget nem tulajdonítottam neki. Szóval, György 2 asztallal odébb ült, mint én és csak egy kis idő múlva vettem észre, hogy 1db sajtburgert fogyaszt éppen, de csak apró darabokat, hogy minél tovább tartson ki neki az a mákszemnyi sajtburger.. elfogyasztotta a kis élelmét és csak ült csendesen, számolva az apróját. Arckifejezése mindent elmondott: nem tud több sajtburgert venni.
Ezek után akármennyire is éhes voltam ( igen néha én is eszek gyorséttermekben) egy falatot sem bírtam már magamba tuszkolni.
Felálltam, megkérdeztem elfogadja-e az én menümet, mert nem bírom megenni. Természetesen nagyon örült, majd megkérdeztem, hogy leülhetek-e hozzá, és a következő dolgok derültek ki:
György, az utcán él hosszú ideje. Mélyvénás trombózis miatt az egyik lábát amputálták. A felesége elhagyta, egyedül maradt. A startnál próbál elhelyezkedni, hogy munkát kaphasson, a nyugdíját elvették tőle.
Mondtam, szeretnék segíteni, és ha megengedi, hogy megosszam történetét,talán sok emberhez eljuthat és ha valamennyire is, de lehet talpra tudna állni!
Amire nagy szüksége lenne elsősorban: meleg ruhák,leginkább egy meleg kabát, és cipő-42-es, valamint élelem. A pénzt nem mondta, de ezt mindenki maga döntse el, hogy tud-e neki anyagilag segíteni, vagy sem.
Az Ungvár sétány a “bázisa”, ahol a Mini garzonok vannak, az átjáró környékén lehet őt megtalálni.
Kérlek Titeket, ha tudtok segítsetek Ti is! Mindegy mit adsz, mindennek nagyon fog örülni! Nem alkoholista! Segítsünk neki talpra állni!
Neked csak egy megosztás, de neki talán a túlélést jelentené! Ne feledd..Te is kerülhetsz bajba, és lehet Neked is jól jönne, ha összefognának érted! Szóval, fogjunk össze!:)borg
Kovács Anita