RendkivuliKozlemeny

MOST ÉRKEZETT! KÖZLEMÉNYT ADOTT KI A TELJES LAKOSSÁGNAK A BELÜGYMINISZTÉRIUM!OSSZÁTOK MEG!

MOST ÉRKEZETT! KÖZLEMÉNYT ADOTT KI A TELJES LAKOSSÁGNAK A BELÜGYMINISZTÉRIUM!

 

A Belügyminisztérium – a meteorológiai előrejelzések szerint várhatóan hosszabb ideig fennálló szélsőségesen hideg időjárási körülményekre tekintettel – felkérte a polgármestereket, tegyenek meg minden intézkedést az önkormányzat területén élő rászorulókat, elesetteket fenyegető veszélyhelyzet megelőzése és elhárítása érdekében.

A tárca – többek között – arra kérte a polgármestereket, vizsgálják meg a hivatali helyiségek melegedésre szolgáló megnyitásának lehetőségét. Ugyancsak kérte a településvezetőket, hogy – amennyiben még nem történt meg – a lehető legrövidebb időn belül intézkedjenek a pályázati úton elnyert szociális célú tüzifa kiosztásáról.

A Belügyminisztérium felhívta a polgármesterek figyelmét arra is, hogy az országban összesen 1972 fő közfoglalkoztatott lát el humán kisegítő jellegű munkakört, akik bevonhatóak a településen élő idős, elesett, magukról nem vagy korlátozottan gondoskodni képes lakosok rendszeres látogatásába, folyamatos segítésébe, az élethelyzetüket segítő feladatok ellátásába.

Ossza meg ismerőseivel is!

(Belügyminisztérium) http://palyazatfigyelo.info/


 • Kormányosné Maria

  Miután már napok/hetek óta ezzel van tele a facebook és minden közösségi oldal, civilek önkéntesek hada járja és segíti a rászorulókat, felébredt a belügyi észtröszt!? Hányan fagytak volna már meg ha arra vár mindenki, hogy pártunk és kormányunk tettek helyett most is csupán egy felhívást tegyen közzé!?

 • djlacee

  clickbait

 • Balázs Tibor

  Belügyminisztérium) http://palyazatfigyelo.info/ Ez nem a Belügyminisztérium oldala..

  Itt meg semmi ilyen hír nincs.. http://www.kormany.hu/hu/belugyminiszterium

  Köszönjük a kamu hírt

 • Bendegúz Vaszilij

  Már késő, lefagyott a számítógépem !

 • Nagy Kis

  Arra várok mikor nyissák meg a templomokat a rászórulók nak hogy NE faggyanak meg ? ,

  • Edit Király

   arra várhat, éhen is halhat, vagy is megfagyhat.mire tesznek valamit,…majd ha a hívek hozzájárulnak talán akkor …pénzbe kerül kevés az eklézsias….

 • mikigyerek

  Akkor most mégsem a libsik terjesztik propaganda céljából a rémhíreket?

 • szultankam

  Hát biztos jó lenne,de a kormány is tehetne valamit,a felszólításon kívül.

 • Wizardofwor

  Nagyon remélem, hogy nem volt olyan idős ember, aki ilyen hülyeségek miatt engedett be a portájára olyanokat, akik aztán jól kirabolták…

 • József Végvári

  Hol vannak a szomszédok a szolidarítás érzésével????