Image: 73457422, A SuperTV2, Hal a tortán című műsora. Az adás időpontja: 2013.03.05. Fotókredit: SuperTV2, Place: Budapest, Hungary, License: Rights managed, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.com

Ittas vezetés miatt ítélték el Gesztesi Károlyt!

Szerdán mondták ki a határozatot.

Ittas vezetés miatt ítélték el Gesztesi Károlyt, szerdán mondták ki a határozatot. Emiatt a színészt két évre tiltották el az autóvezetéstől. A tiltás a motorra nem vonatkozik, azzal bármikor közlekedhet.

Mint ismeretes november elején derült ki, hogy Gesztesi Károlyt ittas vezetésen kapták. A Bors információi szerint a színész „súlyosan ittas” állapotban vezetett, véralkoholszintje meghaladta a 2,5 ezreléket.

Több szemtanú is látta a színészt, de ő akkor tagadta, hogy valóban megtörtént volna az eset. Azóta kiderült, hogy tényleg alkoholos befolyásoltság alatt ült a volán mögé, és nemrég az is, milyen büntetést kapott érte.

Gesztesi Károly két évig nem vezethet. Ezen felül ki kell fizetnie a perköltséget, valamint egy négyszázezer forintos büntetést is. Az is kiderült azonban, hogy csak autóba nem ülhet, motoron bármikor közlekedhet. “Korrekt és méltányos az ítélet. Gesztesi Károly 1981 óta vezet, soha, egy szabálysértést sem követett el, beleállt ebbe a történetbe, nem menekült el a helyszínről, részletesen beismert mindent. Sőt a közérdekű munkát is vállalta volna, pedig ezt az ügyészség nem kérte. Ráadásul „csak” kategóriakorlátozást kapott, B kategóriára. Az is az előnye ennek, hogy így nem kell majd után képzésen részt vennie, ha lejár a kétéves eltiltás” – mondta Dr. Borbély Zoltán, a színész ügyvédje.