kanada4

Elképesztő időjárás lesz Karácsonytól tavaszig!Sokkoló előrejelzés!

Fotó:illusztráció

Javába folynak a tippelgetések, vajon fehér karácsonyunk lesz-e idén. Az Időkép előrejelzése alapján 35% az esély rá, hogy esni fog a hókarácsonykor, mi azonban nem elégedtünk meg ezzel, hanem megnéztük, vajon a nemzetközi előrejelzések milyen időt jósolnak hazánknak a következő hetekre.

Amivel pedig szembesültünk, az egészen megdöbbentő volt. Nemhogy hóesésben alig reménykedhetünk, de olyan enyhe telünk lesz, amilyenben már régen volt részünk. A karácsony környéke még egy kicsit szigorú, fagyközeli állapotot mutat, sőt a két ünnep között hóesésben is lehet reménykedni. Ami viszont utána jön, az valódi meglepetés.

w1 1f1bc

Január első felében már csak éjjel kell mínuszokra számítani, sőt a 0 fokon is bőven túlkúszik majd a hőmérő higanyszála. Az 5-6 fok körüli délután hőmérséklet teljesen megszokottá válik január 2. hetére.

w2 500dd

Január 2. fele és február legeleje további melegedést mutat, ráadásul az évszakhoz képest egészen sok napsütéssel. Több olyan nap is szerepel az előrejelzésben, ahol a 7-8 fok lesz a napi maximum.

w3 aa8f2

Ha pedig mindez még nem lenne elég: a február további napjai sem nagyon hagyják cserben az enyhe télben reménykedőket. Napos, nagyrészt enyhe idő vár ránk. Idén tehát úgy tűnik, hogy a megszokott tél érdeklődés hiányában egyszerűen elmarad.

w4 44895

Ripost.hu


  • fingusz

    fasza ,legalább kevesebb fa kell !